Så var helgen över och vilken mysig helg det varit. Jag har verkligen uppskattat att ha fått haft familjen på besök. Mamma och pappa kom upp i fredagskväll medan brorsan och Emma kom i lördags morse. Såklart hann vi med lite hockey och heja på vår granne som jag även kallar min låtsasbror då vi, eller framförallt han och brorsan, praktiskt taget växt upp tillsammans hemma i jauret. Vi har också varit på stan en snabbis och firat mamma lite i efterskott. Det är skönt att de hade lite tid att komma hit då jag inte har haft tid att vara hem något sedan i somras.

Nu är jag dock ensam igen och väskorna står packade redan, för nu är det bara en dag kvar tills vi på tisdagsmorgon beger oss till Mallorca för träningsläger igen. Sista barmarkslägret och förmodligen sista  sommarvärmen detta år. Ska bli riktigt skönt och så roligt att vi är ett sådant stort gäng som åker iväg, för det betyder riktigt bra sparring på passen!

Kramar Ingela

IMG_0845