Så var vi äntligen på plats på Mallis efter mycket strul innan vi tog oss iväg. Det hela började redan i måndags kväll när vi fick information om att vårt flyg från Östersund var inställt på grund av dimma. Så det blev inte mycket sömn och en hel del problemlösande tidigt på morgonen, men tack vare en fantastisk service på Åre/Östersund flygplats så tog vi oss iväg igår till skillnad från den 16:e som SAS gav som enda möjlighet..

Nu har vi avklarat första träningsdagen och det är två lugnare pass som stått på agendan för att komma igång efter resan och vänja sig lite med värmen. För trots lite moln och vind idag så har temperaturen varit riktigt behaglig. Så himla skönt att slippa frosten hemma!

Imorgon är det dock slut på det lugna passen och intervaller i bergen står på schemat.. Det blir roligt och tufft men vi har fullt fokus på varje pass då det kommer göra oss snabbare i vinter! Det är en annorlunda form av intervall som väntar imorgon, men tänkte berätta mer om det senare.. För nu är det läggdags här, har lite sömn att ta igen från gårdagens resa..

Kram Ingela

image