Så har ytterligare några dagar passerat och vi är framme vid halvtidsvila på vårt läger här på Mallorca. Hittills har vädret varit på vår sida och även om solen inte sken första dagen har temperaturen varit riktigt härlig och det har varit perfekt träningsväder..

I förrgår körde vi veckans första intervallpass, en ny spännande form av intervall där vi började med att åka rullskidor i två timmar lugnt tempo för att sedan gasa på uppför ett berg här i 30 minuter. Det är man verkligen inte van med, att åka ett par timmar först innan man körde hårt var något nytt men väldigt givande. Alltid kul att testa hur kroppen reagerar på nya saker och jag kan väll inte påstå att jag var pigg på intervallen.

Desto bättre gick det under gårdagen då vi åkte uppför Formentor, en av många väldigt fina backar här på Mallorca. Runt en timmes intervalltid var målet och det landade där också.

Men nu är det som sagt vilodag och vi ligger på stranden och samlar D-vitamin inför vintern, inte helt fel! Dessutom försöker jag få tag på biljetter till Håkan Hellströms konsert, stort Håkan fan som jag är vill jag verkligen gå på den i sommar. Men ser tungt ut.. Så om någon har biljetter till salu så hör av er!

Nu blir det att läsa lite igen, Fredrik Eklunds bok Sälj ligger i solstolen och väntar på att bli utläst..

Vi hörs,
Kramar Ingela

image

imageimageimageimageimage