Nu är det bara en dag kvar av detta läger, men det är inte vad som helst som återstår.. På morgonen ska vi nämligen åka skate uppför backen Selva mot Lluc. En timme effektiv tid ska skrapas ihop och lungor och hjärta kommer få sig en ordentlig omgång.. Vilket de redan fått i och för sig, men nu är det alltså dags att kräma ur det sista. Är verkligen sjukt fina träningsmöjligheter och terräng här med alla bergen, inte många ställen jag varit med som slår dessa.. 

I eftermiddag väntar sedan ett lugnt pass innan vi imorgon packar ihop väskorna och beger oss hemåt igen. Det ska faktiskt bli lite skönt att komma hem också!

Igår avgjordes det dessutom en mycket prestigefylld biljardturnering med mig och Bettan mot Victor och Daniel. Bäst av 3 var det som gällde och behöver väll knappast nämna vem som vann? Dessutom blev det middag ute med Victor då han idag byter sällskap här och stannar ytterligare en vecka och tränar tillsammans med sin klubb IFK Mora. 

Men nu ska vi ut och köra,

Kramar Ingela