Så var jag äntligen hemma I Östersund igen, resan gick bra och alla grejer kom hem. Jag har hunnit både packa upp och tvätta och även komma igång med träningen efter gårdagens resdag. Dock har det bara varit lättare träning idag i form av en timmes löpning för att få lite cirkulation i musklerna, resdagen blir ju inte riktigt vila så var skönt att få en lugnare dag hemma innan det drar igång på riktigt igen. Jag hoppas att det fortsätter att vara fint väder de kommande dagarna så mina fina Elpex-skidor får fortsätta att jobba ett tag till. Var lite orolig att jag skulle måsta lägga undan dem för vintern nu när jag kom hem igen..

För att summera lägret så var det ett
riktigt givande läger och jag känner verkligen att jag hela tiden har tagit steg framåt den senaste tiden och känner mig starkare än på länge. Dessutom upplevde jag att jag blev piggare under hela lägrets gång trots att det var mycket tuff träning där. Så det känns väldigt positivt inför säsongen, hoppas det håller i sig.Idag har jag inte gjort mycket utöver det korta träningspasset. Mest bara fyllt i träningsdagbok, planerat träning och börjat förbereda inför säsongen. Sen har jag hunnit med att nöta några avsnitt av en serie också, jag brukar ju vara rätt bra på det och nu har jag fastnat på en som heter White Collar.
Men nu ska jag börja laga lite middag och sedan fortsätta med min mysdag och bara ladda batterierna. Det är faktiskt lite skönt att vara hemma till höstmörkret och få tända ljus och bara vara inne. 
Kramar Ingela