Jag har inte hunnit mer än att komma hem från Mallorca innan suget tillbaka börjat infinna sig. Mycket på grund av att jag hade en sådan bra känsla i kroppen under lägret tror jag. Och såklart även till vädret, regnet under gårdagens löpning var inte ett alltför trevligt välkomnande hem. Vi hade verkligen ett kanonläger, ett sådant där läger när man verkligen känner varje dag att man tar små steg i rätt riktning och att alla pass har en enorm kvalité.

Så jag är lite splittrad nu när vi kommit hem igen, för å ena sidan så känner jag mig jättepeppad inför säsongen men redan nu känner jag även ett sug inför nästa års träning. Jag har tagit så stora steg de sista veckorna att jag hade önskat att jag kunnat få fortsätta träna lite till för att nå mina mål ännu snabbare. Men det gäller väll att skynda långsamt och förhoppningsvis lyckas få lite kvitton under säsongen på att man verkligen är på rätt väg.

En sak som många av de som var med på lägret nu hade var Camelbacks, och det verkade riktigt smidigt att ha på träningen. Framförallt längre pass och i värmen som på Mallis när det är viktigt att få i sig tillräckligt med vätska. Så jag hittade en på bikester som jag tänkte beställa hem. Den kommer jag ha väldigt mycket nytta av i träningen då jag slipper stanna och kan effektivisera passen mycket. Normalt brukar vara lite försiktig att beställa från sidor på nätet men denna sida har jag beställt från tidigare och både beställning och leverans fungerade klockrent. De har dessutom gratis retur och 100 dagars öppet köp ifall något inte skulle passa så det är skönt. Det är dessutom en sida som har det mesta jag behöver till min träning!

Det börjar ju närma sig jul nu också, är exakt två månader idag så kunde inte hålla mig från att spana in ytterligare lite saker. Och en sak som jag verkligen skulle behöva är nya löpskor och cykelskor vilket också finns på sidan. Har spanat in några godingar som om jag har tur tomten kanske kommer med lite senare. De skulle jag inte ha något emot att inviga nästa vår på Mallorca.

Men nu är det dags att sticka ut och träna igen, ett skyttepass och lite rullskidor står på schemat.

Kramar Ingela