Som rubriken lyder så befinner jag mig sedan igårkväll i Falun för att möta upp Victor när han kommer hem från sitt Mallisläger senare idag. Det ska bli så mysigt att hinna krama om honom lite innan vi åker på läger igen. Blir dock en kortvarig vistelse här till imorgon bara då vi beger oss till Mora istället då jag inte vill missa mer än en dag av skytte.

Men skönt att få en hel dag i Falun då jag har en stor del av släkten i Borlänge som jag tänkte kika förbi senare ikväll och så ska jag passa på att äta middag med min fina vän Sofia som flyttade hit från Östersund för något år sedan. Passade bättre med min träning att åka igår också då jag fick ett stopp i Mora för att träna och blev dessutom bjuden på middag hos Anna. Tack så mycket för den goda maten..

Igår kördes annars intervaller tillsammans med Linn och Olga, har känt mig lite seg sedan jag vilade efter lägret men tyckte ändå att det gick helt okej! Var riktigt kul med sparring och tjejerna är starka.. Tack för sällskapet!

Så måste jag ju bara få nämna hur oerhört glad jag är för Östersunds FK s skull, allsvenskan är mäktigt! Ska bli sjukt kul att bevittna firandet på stadion live på söndag tillsammans med mina andra teamkamrater.

Men nu ska jag börja laga lite lunch och sedan bara vila resten av dagen. Ska bli härligt.

Kramar Ingela