Så var det helg igen då, inte för att det är någon skillnad på dagarna för oss skidåkare. Då dagarna mest består av träning, mat och vila mellan passen så är det lätt att tappa koll på vilken veckodag det egentligen är. Men nu när det är halloween och alla helgons dag är det svårt att undgå att det är helg, det blir dock ingen utklädnad för mig och knappast något godis heller då jag försökt dra ner lite på det för att stilla mitt sockersug. Men däremot ska vi gå ut och äta i Mora om en stund för att fira Victors pappa som fyller år idag. Det blir väldigt trevligt!

Annars har jag haft vilodag idag, det har varit jätteskönt. Hade en väldigt lugn morgon då jag sov ut lite och var inte alls avundsjuk på Victor då han gick upp och åkte till skolan.. När han kom hem åt vi lunch tillsammans och kikade några avsnitt White Collar (jag somnade dock). Och nu sitter vi alltså bara och väntar på att åka ner på stan.

Imorgon är det tillbaka till träning igen, kombtest och sedan ett lugnt skadepass med lite korta ryck mot Victor står på schemat. Alltid roligt med sparring av varandra! Sedan får vi se om det kanske blir hockey på kvällen också. Mora spelar hemmamatch mot AIK och hockeyfrälst som man är vill man ju inte gärna missa den chansen att kolla på det.. Så vi får väll se. Annars ska vi umgås och äta tillsammans med en kompis till Victor som är här från Australien och jobbar lite på Mora Skidgymnasium.

Men nu kurrar magen, vi hörs!

Kram Ingela