Har varit ner till Stockholm över dagen, eller inte ens Stockholm utan tog mig endast till Arlanda. Där väntade ett uppdrag för Svenska skidskytte förbundet tillsammans med en av deras samarbetspartners. Jag fick förfrågan under förra veckan om jag kunde ställa upp och då jag hade vilodag passade det väldigt bra så jag tog chansen att åka på det. 

Dessutom var det en väldigt rolig aktivitet som var planerad. På schemat idag har det nämligen varit lunch, fotografering, skyttedueller och småprat med Tarjei Bø. Alltid roligt att träffa de bästa i världen, utmana dem i skytte och kunna få lite tips. Riktigt trevlig och lärorik dag med andra ord!

Men nu sitter jag på planet påväg upp till Östersund och ska bli skönt att mysa ner mig i min säng igen och ladda inför morgondagens träning. Ett lugnt pass på förmiddagen innan det är dags för stavgångsintervaller igen. Och denna gång är det 15-15 intervaller som gäller! Kommer bli riktigt jobbigt men ändå lite kul, är så lätt att driva upp pulsen på dessa pass så man känner verkligen hur jobbiga de är.. Och även hur mycket de ger!

Annars hoppas jag att snön kommer snart, vi har planerat att åka på snöläger till Ramundberget på fredag. Men än är snötillgången lite för fattig där för att det ska bli av, så jag hoppas på minusgrader de kommande dagarna så jag snart får ställa mig på långa skidor igen.

Det var allt, peace out.

Kramar Ingela