Jakten på snö fortsätter och ännu har jag inte kunnat skymta någon.. Det positiva med att det är varmt är ju åtminstone att det fortfarande går att träna barmark utan problem. Ytterligare två dagars träning är till ända och imorgon var ju tanken att åka till Ramundberget för säsongens första snöläger. Men så ser det inte ut att bli, men jag är inte orolig. De lägger ut snö här i Östersund under helgen så det kommer att vara åkbart framemot nästa helg. Sen kommer vi bege oss på snöjakt med teamet  nästa vecka och just nu är Idre och Trysil två heta alternativ.. Men vi är knappast ensamma om att åka dit.

Det är skönt att all annan träning gått att genomföra enligt plan under veckan som varit, det gör att jag ändå känner mig lugn. Nu är det bara lite snövana som ska till nu och det brukar gå rätt fort. Man har ju ändå gjort det sedan man var liten så är ju lite som att cykla numera! 
Intervallpasset i förrgår var jobbigt, eller snarare skitjobbigt. Går att plåga sig så otroligt på dessa stavgångspass som förövrigt är bästa sättet att driva form på vilket är planen framöver. Idag var det dessutom dags att förvärra träningsvärken ytterligare med skateintervaller på banan. Körde kombintervaller och skyttet satt verkligen idag! Skönt att få bra skytte på de hårda passen nu när jag dragit ner lite på antalet skott och fokuserar mer på komb och tävlingslikt skytte. 

Imorgon väntar nya intervaller igen, hårdkörning i veckan men med ett syfte. De första dagarna på snö vill man helst ta det värligt lugnt då man är ovan, samt att prioriteringen är snövana och lite längre pass. Så då passar det perfekt med en lite intensivare vecka nu!

Kramar Ingela