Så var dagen kommen då det är dags att åka på snö, alltid lika spännande! Även om jag föredrar riktiga vinterförhållanden och hårda manchesterspår så får man göra det bästa av situationen. Så lite senare idag åker vi till Idre med teamet för att åka skidor, kommer nog få trängas med resten av skidsverige också eftersom de är enda stället i landet som har snö. Förutom vi i teamet så kommer även Vintersportgymnasiet att åka dit så vi kommer bo tillsammans med gymnasietjejerna där. Blir väldigt roligt och jag hoppas de tycker det också. Vi kanske kan inspirera dem lite samtidigt som de kan utmana oss till att prestera ännu bättre på skyttedueller och liknande. Alltid roligt om man kan dra nytta av varandra.

I förrgår åkte jag ner till Mora igen, var ju inte så länge sedan sist nu. Men då vi ändå skulle neråt så fick jag landa och bli lite ompysslad här istället. Och ompysslad blev jag ordentligt, att valla och förbereda skidor är inte min starkaste sida måste jag erkänna. Så var supersnällt av Victors pappa och gänget på Johns Sport i Mora som inte bara slipade upp mina skidor utan gjorde dem helt klara inför lägret!

Har varit lite trött senaste veckan, men jag ska nog hinna piggna till mig.. Förhoppningsvis blir det ju lite mindre träning framöver för att bli lite rappare i kroppen igen. Måste förbi Marcus en sväng och försöka få bort mina låsningar i ryggen som jag tror är största boven till en lite sliten kropp.. Men först ska det samlas timmar på snö!

Vi hörs från Idre,

kramar Ingela