Så är snart två dagar avklarade här på Idrefjäll. Förhållandena är faktiskt helt okej, och med de nya bestämda träningstiderna så blir det inte så mycket folk heller. Skönt det, för annars är det en hel del folk på plats. Tjeckiska skidskyttelandslaget är här, samt Jakov Fak och Teja Gregorin. Förutom det är U-laget i längd här och imorgon ansluter även A-laget i längd. Så en hel del bra åkare finns på plats med andra ord..

Imorgon är också förhoppningen att de kan öppna nedre slingan så det blir 2,5km spår, för i dagsläget är det bara den övre slingan på 1,6km som är öppen. Men hursomhelst så är det bra och fina spår för skate med tanke på väderförhållandena som råder i Sverige just nu.

Var himla skönt att komma på snö igen, första skären känns skidorna gigantiska då man är van rullskidor. Men man kommer in i det rätt fort. Rutinerna på skyttet är lika men ändå blir det ovant när man kommer på snö, knepigt men så är det. Brukar alltid ha en tendens att skjuta sämre de första träningarna på snö, men än så länge har jag faktiskt skjutit bra mycket bättre än normalt. Så det bådar gott inför säsongen!

Dagarna här består annars knappt av något annat än träning, mat och vila. Allt fokus ligger på att samla energi och maximera träningen. Men vi har en bra och positiv stämning och laganda så vi hinner med en hel del skratt vid måltiderna ändå vilket också är viktigt. 

Men nu väntar middag,

Kram Ingela