Så är det bara 3 dagar kvar innan det är dags att ställa sig på startlinjen för första gången den här säsongen. Den stora träningsmängden är gjord och jag kan lägga min hittills bästa försäsongsträning till historien, nu är det bara hoppas att jag får ut det till vintern också!

Jag är både spänd och entusiastisk över att äntligen få dra igång med tävlandet igen. Det är ju det man tränar för hela året. Men jag hade gärna fått några fler race innan uttagningarna till helgen, jag har inte riktigt fått in tävlingsvanan och har ingen aning om hur jag står mig mot de andra och om hur formen är. Som tur är så är säsongen lång, men jag vill ju gärna visa vad jag kan redan till helgen såklart! Men oavsett resultat till helgen så är jag övertygad om att jag har tagit kliv framåt vilket är det som räknas.

Igår hade jag möte med Magnus om helgens tävlingar, jag har mobiliserat kraft i huvudet och fokuseringen är på topp. Kroppen har fått sig en rejäl omgång hos Marcus också där många rejäla låsningar har fixats till.. Och idag började de sista förberedelserna i form av skidtest och upptakt på förmiddagen. Så nu är det bara att ladda kraft de sista dagarna fram till helgen! 

  Teamet på skidstadion för skidtest idag

  Jag hade sån tur att få hjälp att fixa iordning skidorna igår, riktig lyx!

Följ med hur det går,

Kramar Ingela