Nu är det väldigt nära.. Sista träningen är gjord, skidorna är testade, vapnet rengjort och allt är förberett. Tidigare idag anlände också mina föräldrar samt Mats Holmqvist som i princip alltid hjälpt mig att valla då hans dotter Matilda är min gamla klubbkompis som numera jobbar här i Östersund. Hon ställer också upp som testpilot av valla i helgen så det blir kanon! Precis som på den gamla goda tiden. Jag hoppas såklart på en seger också så vi får återuppta tårta traditionerna.

Jag är laddad och redo att starta igång säsongen nu, sprint imorgon med start klockan 13 och sedan masstart på söndag med start klockan 10. Hoppas ni håller tummarna för mig, det kan behövas! Nu är det bara att köra..

  
Imorgon är det även dags för Victor att starta igång säsongen i Bruksvallarna, så kommer såklart vara nervös för hans skull också.. Men är skönt att jag tävlar själv så jag har fokus på det, är alltid mer nervös när andra kör än när jag själv ska köra annars.. Tävlingarna från bruksvallarna kan ni följa på tvn. Resultaten från våra tävlingar ska jag försöka återkomma med här efter tävlingarna. 

Kramar Ingela