Så var säsongens första tävlingar avklarade och det känns riktigt bra. Jag tycker jag fått en hel del bra besked men även lite att jobba med. Som min tränare Pär Svärdfeldt uttryckte det: ”sista varvet åkte du nog mer på vilja än med kroppen i alla fall”. Jag tycker inte riktigt att jag hittat flytet i åkningen ännu och det beror nog till största delen på att jag endast hunnit få ett fartpass på snö innan samt att snön generellt kom ganska sent i år. Men säsongen är lång och jag känner mig inte oroad över att hinna få till det.

Men annars är jag faktiskt nöjd. Jag har varit riktigt sliten inför dessa tävlingar och vi har tränat på bra hela november för att testa ett lite tuffare upplägg in på säsongen för att istället hålla formen bättre under säsongens gång. Och med tanke på förutsättningarna och mina erfarenheter från premiärtävlingar tidigare så känns det bra. Jag känner att jag fått en bra grund att stå på samt att farten faktiskt finns där. Ännu är formen dock inte helt där jag vill att den ska vara, men den brukar komma runt jul för mig så nu behöver jag bara få tävla. Jag gör ändå två stabila lopp.

Gårdagens sprint var ett okej lopp, ingen superfart kändes det som även om listan visade annat. Men dock lite för mycket bom för att vara med i toppen men jag är ändå nöjd med det racet. Idag hade jag dock lite högre mål, jag ville vara med och slåss om medaljerna. Och det var jag faktiskt, men det räckte inte hela vägen. Grymt bra skytte på många tjejer gjorde att jag med mina 3 bom och en del strul på skjutvallen med hala skidor och tappade magasin inte riktigt räckte till. Men jag är som sagt nöjd ändå och förhoppningsvis har jag visat att jag vill vara med och fajtas om platserna i vinter.

Men nu kom Victor precis hem från Bruksvallarna så jag ska laga middag och mysa med honom ikväll. Det blir skönt! Imorgon väntar massage och möte med Magnus och utvärdera helgen, bara att börja ladda om för nya tävlingar nu! Det här har jag längtat efter hela sommaren..

Bifogar lite bilder och resultat från helgen, bilderna är tagna av Sweden Biathlon.

Kramar Ingela

Skärmavbild 2015-11-22 kl. 17.30.01 Skärmavbild 2015-11-22 kl. 17.30.38 IMG_1547 IMG_1548 IMG_1549 IMG_1550