Jag kan glädjande nog berätta att ni kommer få se mig i landslagskläder även detta år!

Det är nämligen så att när Svenska Skidskytteförbundet nyligen offentliggjorde sina uttagningar för kommande helger så har jag fått chansen att köra IBU-cupen i Idre under den kommande helgen. Där finns också möjligheten för mig att köra till mig en världscupsplats igen både till de individuella tävlingarna i Östersund och sedan vidare. Det känns såklart superkul att få tävla igen så snart och jag är glad över att säsongen är igång.

Självklart var världscupen mitt mål men då vi bara har 4 platser på damsidan och även om jag gjort stabila uttagningstävlingar så räckte det inte riktigt till denna gång. Men det är bara att fortsätta kämpa och visa fina resultat så kommer chansen igen. Som jag nämnt tidigare så har jag tagit ett steg framåt och jag känner mig stark, vilket även resultaten visar då jag även i sämre form kan hänga med riktigt bra..

Idag har jag en välbehövlig vilodag där jag tog en skön sovmorgon och lite senare ska jag börja packa väskorna inför avresa till Idre redan imorgon. Tack för att ni hejar på mig och håll gärna tummarna för mig i helgen!

Vi hörs från Idre,

IMG_1512

Kramar Ingela