Så har vi varit på plats i Idre sedan i onsdags och trots att det inte var så länge sedan vi var här sist så har det hänt mycket. Spåren är längre och betydligt mycket hårdare och finare och hela fjället är mer snöbeklätt. Superfint!
Vi har hunnit med att testa en hel del skidor då föret ändras från dag till dag och så har vi även fått lite utmaningar på skjutvallen då vindarna varit väldigt byiga. Men det är bra att träna på omväxlande förhållanden! Kroppen känns bra om än lite seg, men jag hoppas att det ska släppa av dagens lite hårdare upptakt.. Jag är i all fall superladdad! Lite senare ikväll kommer startlistorna så kan lägga upp det samt en länk där ni kan följa tävlingarna live om ni är intresserade på min Facebook-sida. 

Förutom att förbereda oss inför tävlingarna så umgås vi och spelar spel. Vi tjejer bor tillsammans allihopa i en stuga och killarna på andra sidan stugan så blir endel spring emellan och skvallra ikapp. Det är bra stämning och vi trivs tillsammans allihopa så det är kul!

Men nu ska jag sova lite, behöver ordentligt med vila inför morgondagen! 

Kramar Ingela