Så var helgen i Idre tillslut över, för det är ungefär så det känns. Det var en riktigt tung helg för min del.. Jag tyckte att formen började kännas bra under veckan och skyttet gick riktigt bra under dagarna innan. Men sen gick allting fel!

Jag har försökt att analysera och plocka ut positiva saker, men det enda bra som jag kan ta med mig från helgen är att jag gjorde allt jag kunde och gick in med rätt inställning innan tävlingarna. Och egentligen var det ju vädret som var det som var katastrof, och hur mycket jag än önskar att jag hade kunnat ändra på det så går det inte. Livet är orättvist och i helgen drog jag nitlotten två gånger om att gå ut när det gick som tyngst i spåret.. Men som sagt, det är bara att bita ihop och gå vidare. Jag har varit ledsen över ett dygn nu och jag tänker tillåta mig själv att vara det så länge som det krävs, men det innebär inte att jag inte ser framåt. För jag har ju trots allt en bra känsla och har visat mig stark på de tidigare tävlingarna så det är bara att fortsätta kriga!

Superkul i alla fall att se att vi allihopa går framåt i Sverige. Har aldrig varit såhär tajt i damklassen och alla pushar varandra till nya resultat och världscup-stafetterna igår var riktigt lyckade från svensk sida!

Men nu ska jag sova, natti

Kramar Ingela

12291022_10153709736403686_8166015538940633865_o

Såhär mycket snöade det under loppet igår..