Har haft lite bloggtorka sedan Ibu-cupen i Idre. Mycket beroende på det katastrofala resultatet där då allt som kunde gå dåligt också gick det.. Detta ledde i sin tur att jag inte fick chansen ytterligare, utan istället för att åka ut i Europa fick jag försöka leta mig andra tävlingar på hemmaplan.

Därför åkte jag under förra helgen till Idre ännu en gång för att tävla lite längd under deras Sverige Cup. Formen kändes sådär under den helgen men jag hade riktigt kul på tävlingsbanan igen trots detta. Att resultatet ändå blev väldigt bra gjorde ju bara saken bättre. Slutade 21:a på sprinten och 9:a på 15km Fristil. Något som verkligen var kul att se att jag hängde med hyfsat även i den konkurrensen.. 

I helgen har jag letat mig uppåt i landet mot hemtrakterna och Norrbotten. Inledande Sverige cuperna i skidskytte hölls nämligen i Boden i helgen. Och vilken helg det blev för min del! 3 starter resulterade i tre segrar.. Jag stod för riktigt grym skidåkning under sprinten (2-1) och jaktstarten (3-1-0-1) trots som ni ser lite sämre skytte. Eller egentligen var det fredags sprinten som var riktigt dåligt, på jaktstarten fick jag läge i första ligg utan att jag vet varför. Men kunde lika gärna varit 5 bom eller 5 träff där då jag låg med alla skott precis på kanten. 

Idag däremot fick jag visa vad jag kan i skyttet! 1-0-0-0 på distansen gjorde att jag kunde fullborda mitt hat trick i segrar. Var skönt också att inte behöva trycka på allt i åkningen idag i kylan som var. Har verkligen problem när det blir så kallt som idag. Var -17 på skjutvallen under vårt lopp sa de, så nu hoppas jag slippa detta under kommande tävlingar! 🙂

Men för att sammanfatta inledningen på säsongen så har den varit bra, mycket bättre än tidigare år och jag har åkt bättre och bättre för varje helg! Så nu ser jag fram emot lite hårdare träning under jul och sedan får jag se ifall jag får chansen något att visa upp mig efter jul igen. Jag har i varje fall gjort allt jag kunnat! Så håll tummarna för mig fortsatt..

Kramar Ingela