Efter avslutade tävlingar i Boden så passade jag på att stanna hemma i Arvidsjaur på ett lite längre jullov. Sist jag var hemma var i Juli då jag fyllde år så det var ju ett tag sedan sist nu, därför var det skönt att kunna få en lite längre period hemma nu. Att skidförhållandena här hemma är perfekta också gör ju inte saken sämre och det var riktigt kul att träna idag! Jag glömde helt bort tiden på förmiddagens skidpass och det blev hela 3h istället för 2. Funderade hur det kunde bli så och kom fram till att detta var första skidpasset som jag inte fått snurra på korta varvbanor denna säsong utan kunde åka långa skidspår och njuta av naturen och att det låg snö även på sidan om spåret. Det gör verkligen skillnad alltså!

IMG_1804

Nu väntar två veckor med väldigt mycket träning igen, och det var inga problem att hitta tillbaka i de rutinerna. Dagen har bestått av morgongymnastik i form av rörlighet och stabilitet och sedan skytte imorse där jag slog till med rekord på kombtestet (12 serier komb på rad) med samtliga träff! Riktigt roligt att äntligen få klara av det. Sedan åkte jag alltså en lång klassisk tur innan det blev lite lunch, en lång sovpaus och sedan 1,5h styrka+löpning. Totalt 4,5h träning idag om man inte räknar morgongympan, en riktigt bra start på denna träningsperiod alltså och en stor skillnad mot hur de senaste tävlingsveckorna sett ut. Men som jag nämnt tidigare så tror jag att jag kommer ha nytta av denna period längre in på säsongen. Så nu fick ni en liten inblick i hur mina dagar ser ut, inte så mycket till jullov som man kunnat tro kanske.

IMG_1805

Men nu ska jag kika min brors hockeymatch, hade!

Kramar Ingela