Nu har jag varit hemma några dagar och tiden flyger iväg vilket är både skönt och lite jobbigt.. Skönt eftersom jag annars brukar kunna bli less på att vara hemma och inte ha mina egna rutiner och den ordning jag är van. Men sen har jag inte riktigt hunnit allt jag tänkt. Hade tänkt hinna träffa både vänner, familj och julbaka. Så ändå tur att det är en vecka kvar hemma!

En anledning till att jag inte orkat med något av det jag planerat är att jag haft väldigt mycket träning i veckan. Har sån träningsvärk just nu så att bara lyfta armen innebär smärta! 

Det gäller att hela tiden utvärdera och fundera över ens svagheter och vad man kan utveckla ytterligare, och den senaste tiden har jag känt att jag tappat lite i styrkan.. Så därför passade det väldigt bra att få in lite hårdare styrkeperiod nu. Men jises vad formen kan tränas bort snabbt! 

Jag har upplevt att snabbheten blivit bättre och bättre för varje vecka, men under dagens intervaller fick jag verkligen slita.. Formen är som bortblåst på några dagar och istället är jag nertränad igen. Men förhoppningsvis ska det göra att formen håller i sig längre sedan och jag hoppas att jag redan nästa vecka börjar känna mig piggare!

Nu ska jag vila lite innan nästa pass och sedan blir det gomiddag på Rolles Krog med min barndomsvän och hennes familj. Blir supergott! 

 Bjuder på en bild från i förrgår när jag besökte ungdomsträningen igen som på den gamla goda tiden. Finns mycket talang bland dessa tjejer!

Kramar Ingela