Gott nytt år på er, hoppas 2015 var bra och att 2016 blir ännu bättre!

Jag tänkte försöka sammanfatta året som gått lite snabbt. Och det har varit lite upp och ner..

Skidskyttemässigt har det på det varit ett väldigt blandat år.. Farten i spåret har blivit bättre och bättre och jag hade faktiskt snabbast åktid av svenskarna på samtliga världscuper jag körde under 2015. Alltid något! Jag fick dessutom gå på blomstercermoni tillsammans med Peppe i single mixstafetten i Nove Mesto, riktigt kul och en tävlingsform som passar mig riktigt bra. Sen fick denna vinter en lite trögare start och framförallt en helg som var katastrofal, men annars är åkningen bättre än någonsin för tillfället och jag hoppas kunna ta med mig det in i 2016. 

Tyvärr kantades förra säsongen också av en hel del sjukdom och skador som vanligt med mig. Detta medförde att jag missade VM i Kontiolahti och hela avslutningen på säsongen. Så om jag får önska mig något så är det ett friskt 2016!  

Privat har året varit väldigt bra, jag har världens underbaraste teamkompisar som det är en fröjd att åka på läger med. Samt att de är några av mina bästa vänner annars också. 

Jag fick också uppleva ett sagolikt vackert bröllop mellan mina fina vänner Emilinda och Daniel, evigt tacksam att få dela deras dag med dem.

Har också varit bortskämd med att ha de flesta av mina vänner nära och även att några äntligen flyttat hem igen, men har även haft många besök av de som inte bor så nära. 

Min familj finns alltid där för mig och är det bästa jag har. Iår har jag dessutom fått uppleva en hel del tillsammans med dem, där höjdpunkten var toppturen på Kebnekaise i somras.

Dessutom var nog höjdpunkten att jag i höstas blev sambo med min underbara pojkvän som alltid finns där och stöttar mig.

Privat ett väldigt bra år med andra ord! Nu hoppas jag att alla i min omgivning får vara friska och krya, att jag får ett magiskt 2016 att dela med mina underbara vänner och familj. Men dessutom att det lossnar på riktigt i skidskyttespåren och att jag är tillbaka igen efter alla struliga seniorsäsonger..  

Imorgon tänkte jag berätta mer om mina nyårslöften.. Är kanske lättare att hålla om man berättar dem för andra? 

Kramar Ingela