Så har vi ankommit till Tjecken och närmare bestämt Nove Mesto na Morave. Jag har varit här ett antal gånger de senaste åren, men denna gång bor vi på ett nytt ställe lite närmare stadion. Hotellet ligger mitt ute i ödemarken och här finns ingen granne inom synhåll. Inte så konstigt då att vi blev lite rädda inatt när vår tv på rummet startade helt utan anledning.. 

Delar förövrigt rum med Sara här, det är första gången så det blir kul. Vi har lyckats få det största rummet så det finns gott om plats att umgås så igår hade vi tjejer en språklektion i ryska tillsammans med Olga. Jag tycker att språk är väldigt intressant så det var roligt! 

Morgonen idag har bestått av en lugn löptur tillsammans med Emma och lite frukost och nu blir det att ta det lugnt bara innan vi åker upp och tränar efter lunch. Det var länge osäkert om det skulle gå åka skidor här idag men arrangörerna har lyckats bra och ska vara minst 2km åkbara spår..   Men nu ska jag kika ett avsnitt av bron. Vi hörs,

Kramar Ingela