Nu har vi hunnit bekanta oss ytterligare lite med omgivningen här och genomfört några skidpass uppe på stadion. Kroppen har känts bra men är lite seg från resan ännu.. Men jag hoppas det släpper och att kroppen känns lika bra som senast jag tävlade för då kan det bli riktigt roligt!

De har trots bristen på natursnö lyckats få till riktigt bra och långa spår här. Dock inte tillräcklig för att köra en distans som planerat på lördag utan istället blir det två sprintar denna helg. Något som är både positivt och negativt.. Oftast har jag gjort mina bästa resultat i sprint och jag brukar anse att distansen är tråkigaste tävlingen både att åka och att se på så inget fan av den tävlingsformen egentligen. Nu var jag dock väldigt laddad och fokuserad på att köra distans så var lite synd, men det är bara att fokusera om.. Taggad på att få visa vad jag kan oavsett!

Imorgon väntar upptakt och skidtest innan det drar igång på lördag klockan 10. 

På tal om ändringar så var ju tanken att vi skulle åkt till Polen nästa vecka, istället blir det Italien och Ridnaun då snön verkar vara bristvara i hela Europa! Dock betydligt behagligare temperaturer än vad det ryktas om hemma.. 

Sovdags nu,

Kramar Ingela