Så var de första tävlingarna gjorda här i Tjeckien.. Och vilken lättnad för min del! Jag har inte alls fått till det som jag velat på tävlingarna i början av säsongen och kände att jag var långt ifrån min kapacitet på dessa race. Men istället för att gräva ner mig över att jag petades från vidare landslagsuppdrag innan jul så har jag bara ställt om fokus. Jag hittade glädje i det jag gjorde och sökte nya vägar, allt för att få det mentala att lossna också. Och sedan började det gå bättre, och bättre. Har faktiskt tagit steg för varje helg som gått efter de katastrofala tävlingarna i Idre.

Jag vet vilken kapacitet jag har och det är skönt att äntligen få det att lossna. Formen idag var inte riktigt som den varit de senaste veckorna. Jag blev stum och trött och fick verkligen kämpa det sista varvet. Fick ett sms av min bror igår om att han tyvärr inte kunde vara på plats och heja men att han ville att jag skulle hoppskejta sista backen som senast. Men mina krafter räckte inte till det idag, men denna tanke tog mig ändå i mål på en fin 8:e plats trots en bom. Ett riktigt bra lopp ändå alltså med godkänt skytte och framförallt bra skidåkning där jag hade 2:a åktid på första varvet! Nu laddar jag om för en ny sprint imorgon. 3 sekunder till 6:e platsen och blommor idag.. Jag vill mer imorgon! Hoppas kroppen också vill det!

Kramar Ingela

IMG_1540