Så var den andra sprinten här i Nove Mesto körd, och det mesta har gått bra även idag.. Kände mig riktigt seg på uppvärmningen och var trött i benen idag, konstig känsla då jag varit så pigg de senaste veckorna. 

Men det är bara konstatera att formen inte riktigt är där jag vill att den ska vara, men desto roligare att se att jag ändå hänger med bra. Och att jag med en bom även idag lyckas åka till mig en 8:e plats är kul! Det visar att kapaciteten finns där vilket är roligt och jag får en bekräftelse på att känslan under hästen varit rätt att jag faktiskt gått mycket framåt till denna säsong.

Nu är det bara att njuta lite av detta idag och sedan beger vi oss vidare till Ridnaun imorgon, det blir jättekul. Längtar till den italienska miljön och framförallt maten!! ? 

Vi hörs mer därifrån, 

Kramar Ingela