Nu sitter jag i en buss påväg mot Ridnaun, men som kommer att göra ett mellanstopp i Rupholding där jag hoppar av för att köra Distansen på världscupen nu på torsdag. Det ska bli superkul att få chansen att köra Världscup igen och jag ser verkligen fram emot det men samtidigt så hoppas jag att åkformen kommer tillbaka igen! För på IBU-cupen är det lite mer förlåtande om formen inte är på topp.. Men på VC är det så tajt så där märks det direkt, men jag är hoppfull.. Får jag till ett bra skytte också så har jag nog bra chanser att göra ett bra resultat!

Jag har varit i Rupholding många gånger på läger och gjorde mitt första Junior VM där för 9 år sedan nu.. Jises vad tiden går fort! Men hursomhelst, jag har faktiskt aldrig tävlat i världscupen i Rupholding tidigare så det ska bli kul att få testa de banorna också.

Håll tummarna för mig!

Kramar Ingela

 Tackar min roomie för sällskapet i veckan!