Blev ju som sagt lite snabba ryck denna vecka då jag fick bege mig till Ruhpolding och Världscup istället för Ridnaun som tanken var. Har ännu inte helt landat i det att jag för bara två veckor sedan körde Sverige cup och inte visste när nästa tävling skulle bli.. Men det har gått fort och jag gissar att det är bara att njuta av detta medans det håller i sig! 

Formen idag var lite bättre än förra helgen, så det var skönt. Sen  vet jag inte om det var en blandning av nerver och lite överladdad kanske som gjorde att mina två första skott idag var bom.. Men sedan gick det bättre! Fortsatte med 3 raka nollor och en stabil åkning tycker jag. Det resulterade i en 28:e plats och personbästa med marginal! Så himla kul att få ännu ett kvitto på att det börjar lossna efter mina struliga säsonger.. 

Nu ska jag njuta en stund, men sen blir det stretch, massage och att lägga sig tidigt för att ladda om. Jag vill fortsätta prestera och därför gör jag precis allt jag kan varje dag för att ha de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Imorgon väntar en lugn dag med lite klassisk skidåkning och lätt jogg. Känns skönt! Njuter av att vara tillbaka i Ruhpolding igen också, väldans fint här..

Har dock inga bilder så blir en från min intervju med TV4 sport idag.  

Kramar Ingela