Efter de lyckade veckorna i Ruhpolding och Nove Mesto fick jag i söndags veta att jag skulle få chansen vidare på Världscupen i Antholz. Det känns givetvis jättekul och jag är supertaggad på att fortsätta att visa vad jag kan.

De senaste dagarna har jag dock varit lite trött, vilket nog inte är så konstigt med tanke på att jag nu är inne på min 4:e vecka med tuffa tävlingar. Att vi dessutom är på lite höjd spelar säkert också in..

Men jag hoppas att det bara är på träning och jag brukar vara väldigt duktig på att plocka fram det lilla extra på tävling så jag är inte särskilt orolig! Det ska bli riktigt kul att köra en helg till.

Vistelsen här började med en välbehövlig vilodag för min del innan jag igår begav mig ner till Toblach för att få ett lugnt pass på lite lägre höjd, var väldigt skönt och går att bedriva lite lättare träning där utan att pulsen rusar iväg. Idag har jag dock varit upp och åkt banorna och testat skjutvallen igen. Det är lite knepigt här dels då det är höghöjd och dels uppför in mot stadion, så det gäller att vara medveten om det imorgon! Jag är taggad och har en bra känsla, så håll tummarna.. 🙂

Förövrigt så har min roomie Bettan nu äntligen dykt upp och som jag saknat henne! Från att ha setts i princip varje dag under träningssäsongen till att inte ha träffats på snart en och en halv månad har varit en liten omställning.. Dessutom så äter vi god mat varenda dag här! Älskar verkligen det italienska köket..

Men nu är det dags att kliva upp efter eftermiddagstuppluren och ta en liten promenad och stretcha igenom musklerna inför morgondagen. Saknaden börjar bli stor efter denna grabben nu också..

img_0015.jpeg

Vi hörs imorgon,

Kramar Ingela