Så var första racet här i Antholz avklarat och det är med lite blandade känslor. Åkningen var jag förvånansvärt pigg i men tyvärr stämmer inte skyttet till hundra procent för tillfället och det blev en bom vid båda skjutstationerna. Men lyckades ändå få till ett hyfsat resultat med en 42:a plats trots de två bommarna. Ett bra utgångsläge inför jaktstarten trots allt och med bra skytte där kan allting hända.

  Jag och Bettan på promenad inför tävlingen idag.

Så nu är det bara ladda om inför helgens tävlingar med jaktstart på lördag och senare stafett på söndag. Jag är väldigt spänd och jag hoppas att formen håller i sig några dagar till. Sedan längtar jag efter att komma hem och få till lite träning.

Men nu ska jag säga hej till mina föräldrar som överraskat mig genom att åka hit och hejar trots att de inte skulle det, väldans kul!  Kramar Ingela