Oj vilken dag det var i förrgår, och vilka fantastiska lagkamrater jag har!

IMG_5380
Foto: Håkan Blidberg, SSSF

Jag kan knappt fatta att jag för tre veckor sedan var hemma och hade långledigt över jul då min form var lite trög i början av säsongen. Men jises vad det har hänt grejer sedan dess.. Har radat upp mina bästa resultat i karriären. Började med mitt första senior SM-guld, sedan har det flutit på med två 8:e platser i IBU-cupen, en 28:e plats på WC och i söndags alltså en 6:e plats  i stafett tillsammans med Emma, Mona och Linn. Snacka om att jag inte riktigt hunnit landa i det själv!

Men det är riktigt kul och självförtroendet växer hela tiden samtidigt som målen kommer lite närmare för varje dag. För även om jag hela tiden känt att jag har gått framåt till denna säsong så är det alltid skönt att få kvitton på det. Det är så kul att känna att jag faktiskt kan vara med däruppe och fajtas med de bästa i världen, och nu är motivationen ännu mer på topp inför framtiden.

IMG_4933
Foto: Håkan Blidberg, SSSF

Det finns helt klart mer att ta från, för två säsonger sedan låg jag hemma och kunde knappt ta mig ur sängen, så det fattas en hel del grundträning. Men det gäller att skynda långsamt och jag tror på det upplägg jag och min tränare Pär har tillsammans med teamet. Det ger mig harmoni och det är det i kombination med arbetet med min mentala tränare som fått mig att inte stressa upp mig då jag inte fått möjlighet att tävla internationellt i början av säsongen.

Men nu ska jag kliva upp ur sängen och äta lite frukost, sista dagen på länge på en halvnormal tid. Har nämligen börjat tidsomställningen till Kanada resan till helgen redan nu.. Så framöver vänder jag dygnet allt mer!

Kramar Ingela