Är ju mitt inne i mitt projekt att börja tidsomställa inför Kanadaresan på söndag. Eftersom vi tävlar redan på torsdag känns det som en bra idé för att kunna prestera maximalt redan första tävlingen. 

Men just nu är det lite segt, livet blir väldigt annorlunda. Jag går nu upp vid lunch och äter frukost, tränar första passet och sedan tränar jag andra passet sent på kvällen och äter middag vid 9 tiden.. Och ännu några timmar ska det hinna bli. Detta medför att jag blir ganska isolerad, de flesta äter ju på andra tider och sover när jag är vaken. Lyckades vägga idag på passet också, mest för att jag är van att äta den tiden tror jag.. Så är nog nyttigt ur den aspekten också att ställa om. Men som sagt, det ska bli spännande att se om det fungerar! 

 
Detta har varit mitt projekt ikväll, eller inatt kanske man ska säga.. Gluten och sockerfria semlor! Supergott för en som mig som älskar semlor.. 🙂

Kramar Ingela