Så var vi på plats på andra sidan Atlanten efter närmare ett dygns resande och en jetlag som heter duga. Jag är väldigt glad att jag började ställa om tiden redan på hemmaplan men det är kännbart ändå. Känns konstigt också att klockan är 4 på eftermiddagen när vi kliver upp här..   Jag och min roomie Mona, vi bor alla tjejer tillsammans i en stor lägenhet!

Igår på träningen var jag riktigt trött och hade både hög puls av den höga höjden som råder här och stum av resa och tidsomställning. Men idag har jag vilodag och det hoppas jag gör gott inför de kommande dagarna, imorgon blir det ett tuffare pass och sedan kör vi damer första tävlingen på fredag. Då hoppas jag att kroppen är tillbaka till normalt igen!

 Vy från gårdagens eftermiddagspass

Annars så är det osannolikt fint här borta, är nog det finaste stället jag befunnit mig på. Så det är riktigt kul att vara tillbaka här. Senast var på junior VM för 7 år sedan. 

Och på tal om junior VM, så himla kul att se tjejernas framfart i årets junior VM. De har samlat ihop hela 4 stycken medaljer och det är bara att gratta tjejerna, Sverige och svenskt skidskytte för nog finns det talang och framtiden ser ljus ut för tillfället! Härligt Hanna, Anna och Sofia! Grattis! 🙂

 Bild den Sverigecupen i Boden där Hanna vann allt, nu gjorde hon nästan samma sak på junior-VM!

Kramar Ingela