Precis som rubriken säger så vaknade jag tyvärr upp på morgonen idag med en näsa som inte betedde sig som vanligt. En förkylning är ett faktum och nu håller jag bara tummarna att det inte blir något långvarigt! Linn har varit lite sjuk under tiden här så har fått flytta in till henne nu då vi mest troligt har samma virus..

Jag beslutade ändå i samråd med vår landslagsläkare och tränarna på plats att trots allt köra sprinten idag. Jag brukar vara försiktig och inte anstränga mig när jag är sjuk, men då jag ännu inte har några andra symptom så kändes det som att enda som skulle kunna ske var att kroppen inte är med på noterna och eventuellt att förkylningen bryter ut mer (vilket den kanske gjort ändå).  

 En bild från när jag var frisk.. 

Försökte tänka positivt innan start och intala mig själv att jag var pigg och i form, och tror detta lyckades rätt bra. För trots att förkylningen gjorde att åkformen var bedrövlig så lyckades jag kämpa mig runt hyfsat ändå! Synd bara att när jag för en gångs skull fick gå i en tidig startgrupp så blåste det storm för första halvan av startfältet.. Men det är sånt som händer och bara att ta nya tag! 

Jag tog mig i mål idag och det var ju bra jämfört med att inte starta.. Men nu håller jag verkligen tummarna för att jag blåste ut sjukdomen och att jag är pigg och alert till söndagens stafetter! 

 

 Skjutvallen under en mindre blåsig dag.. 

Kramar Ingela