Nu har vi alltså förflyttat oss en bit över gränsen till USA och Presque Isle. Men det var en rätt lång resa hit med 5 timmars flygtid. Dessutom lyckades de glömma mitt baggage så det fick jag inte förrän två dagar senare. Men med lite lånande av kläder så har jag ändå lyckats få till två fina träningsdagarna här borta.  Bild från planet mellan Calgary och Presque Isle

I alla fall så är förkylningen mycket bättre och att snart allt snor är borta ur näsan så jag har försökt träna på lite längre pass dessa dagar. Och det har varit väldigt skönt, är fina förhållanden härvor påminner lite om Sverige faktiskt.. 

Tyvärr har jag varit dålig på att ta bilder men vi som gått i Sollefteå liknade det med Torsby och de gjorde tvärtom. Så då kan ni ju kanske föreställa er hur det ser ut här.

Idag var det sprint på schemat och jag var superladdad, kände förra veckan att formen fanns där men förkylningen satte käppar i hjulet. Så ville verkligen få visa vad jag kan igen här i USA. Och det gick över förväntan idag, åkningen var pigg tycker jag och skyttet okej. Och var så skönt att se att det räckte till en 23:e plats idag och därmed nytt personbästa igen! 

Nu laddar jag om inför jaktstart imorgon med ett väldigt inspirerande utgångsläge! Ska göra mitt bästa och kriga för en bra placering även imorgon. Hoppas ni håller tummarna för mig och kika gärna. Tävlingarna sänds på svensk tv med start klockan 19.10. 

Kramar Ingela