Nu är äventyret på andra sidan Atlanten över och det enda som återstår är en lååååång hemresa imorgon. Det ska bli så otroligt skönt att komma hem och få fokusera på träning någon vecka nu efter allt tävlande!
Presque Isle har bjudit på det mesta, speciellt kallt väder så det räcker och blir över de senaste dagarna. Temperaturen har legat stadigt mellan 15-20 minus och detta ledde också till att vår stafett blev flyttat från idag som den egentligen skulle ägt rum till igår. Jag får kämpa väldigt i kylan, speciellt med mina fingrar som har lite dålig cirkulation.. Så tyvärr blev jaktstarten ett riktigt bottennapp och jag kunde inte försvara mitt fina pers från sprinten. Men som tur är gjorde Mona ett toppenlopp och åkte in på en 17:e plats. Så två pers för laget under denna helg! Kanon ju!
Sedan var det dessutom inte långt borta ett pers även i gårdagens stafett då vi faktiskt nosade på pallen. 30 sekunder upp till andraplatsen i en supertajt stafett där vi slutade på en 8:e plats. Något som såklart är godkänt, men vi har kapacitet att vara med där uppe nu så självklart är det målet att vara topp-6. Sen gör det ju inget ifall det skulle gå ännu bättre. Men vi får försöka ta det på VM istället!
Hursomhelst, ett långpass klassiskt har det blivit i kylan idag. Och var tur att de flyttade tävlingarna, för annars hade det inte blivit något.. Så kallt var det! Men nu ska jag packa och göra mig redo för middag. Blir Pizza Hut för svenska laget ikväll, det ska bli riktigt trevligt att umgås och komma ut från hotellet sista kvällen.   
 Kramar Ingela