Åååh vad det var skönt att somna i sin egen säng igår alltså.. Nu ska det bli spännande att se hur jetlaggad man blir på vägen hem. Av tidigare erfarenhet så brukar detta bli en ännu jobbigare historia för min del. Men vi får väll se.. Så skönt att äntligen få krama om Victor igen också, har ju inte setts på över 6 veckor nu så det var på tiden!  

 Idag blir det i alla fall inte många knop, resan dessa dagar slet väldigt så idag ska jag bara se till att vila upp mig och återhämta mig lite inför dagarna som kommer. Nu väntar nämligen några dagar med mycket mängd träning igen och det ska bli så skönt! Har längtat efter att åka långa pass igen, så hoppas att det fina vädret som Östersund bjudit på de sista dagarna håller i sig.

Resan då, den tog tid. Väldigt lång tid. Vi började ju resa redan måndag morgon klockan 9 och kom inte hem förrän igår strax efter tio på kvällen.. 37h totalt alltså, men då tappade vi ju 6 timmar också så.. Som tur är hade vi en hel dag i Toronto på flygplatsen så då passade vi på att ta oss in till stan och utforska den.    

  Givetvis blev det ett besök på Hockey Hall of Fame för min del. Inte säkert jag besöker Toronto igen så det var kul att ha gjort! Sedan blev det en glutenfri pizza på Bostons bästa pizzeria innan vi begav oss tillbaka till flygplatsen igen. Själva staden var jag annars inte jätteimponerad över bortsett från den lilla parken vi hittade precis när vi skulle åka hem. Där hade de en utomhusrink och en helt magisk mix av skyskrapor, gamla kyrkor och små hus. Helt klart ett smultronställe!   

 Jag håller er uppdaterade under veckan.

Kramar Ingela