Nu har jag hunnit vara hemma i alldeles snart en vecka. Har varit så himla skönt, men som vanligt nu på slutet så flyger tiden förbi. Jag tränar på och fokuserar som en tok inför avslutningen på säsongen just nu. Det gör att det inte blir speciellt mycket fritid och jag imponeras över Victor som står ut med mitt träna-äta-sova liv även fast han själv sliter med ryggproblem och inte kan träna själv just nu.. Hursomhelst så har jetlagen börjat lägga sig något även om jag fortfarande är riktigt trött när jag ska upp på morgonen. Fast det är väll i och för sig rätt normalt annars också kanske, att vara morgonpigg är inget jag kan skryta med på CV:t.  

 Detta är vardagslyx för mig när man kommer hem.

Sedan jag kom hem har jag hunnit få reda på att jag är uttagen i den svenska truppen till skidskytte VM i Oslo. Läs mer om det på förbundets hemsida. Givetvis jättekul och det var mitt stora mål inför säsongen och så långt bort som det kändes innan jul så är jag både glad och lite stolt över mig själv och vad jag åstadkommit. En stor del i detta är att jag lyckats fortsätta hålla fokus trots att det stundtals varit svårt, så jag är evigt tacksam för det samarbete jag inledde i höstas med min mentale tränare Magnus Swartling. Det har verkligen hjälpt mig på vägen.
Men trots denna uttagning som är en del på vägen så är det inte helt klart att jag får köra VM ännu. Vi är nämligen 6 stycken tjejer uttagna men vi har bara 4 startplatser. Så nu ska jag försöka fortsätta visa att jag vill ha en plats och stå på startlinjen när det drar igång i början av mars!   

Igår började vi vårt uppladdningsläger här i Östersund och idag avklarades ett riktigt tufft intervallpass. Jag sällskapade med Linn på intervallerna och vi pressade varandra riktigt bra. Sjukt kul och vi har fortsatt jättebra stämning och GO i gänget där vi peppar varandra hela tiden, så det känns bra!  

 Foto: skidskytte.se

Uppdaterar mer under veckan,

Kramar Ingela