Gårdagens tävling blev inte alls vad jag hoppats på tyvärr.. Men jag tillåter mig att vara ledsen och besviken en kort stund för att sedan plocka fram ljuspunkterna och jobba vidare utifrån det. Och även om min åkform är katastrofalt dålig för tillfället så biter jag ändå ihop och kämpar, jag har lyckats hålla i skyttet bra och skjutit min första 0-0 för året i helgen. Hade någon dessutom på förhand sagt att jag skulle vara 22:a och 32:a på VM hade jag nog varit ganska nöjd med det.

Sjävlklart vill jag mer, och jag vet att jag varit betydligt högre upp om formen bara varit som tidigare under året. Men jag har ändå åkt till mig fina placeringar under helgen och jag är övertygad om att med ett år till av bra träning så kommer det komma fler personliga rekord…

Riktigt kul med hela familjen på plats i Oslo under helgen också. Mamma och pappa brukar åka med ett helt gäng till Antholz varje år men detta år åkte de på VM här istället vilket jag är glad för. Dessutom kom även min farbror och faster samt brorsan och hans tjej hit. Så har verkligen haft världens bästa hejarklack på plats! Tack för stödet!IMG_0421

IMG_0422

Idag har vi tagit en tur ner på stan för en kaffe och att rensa huvudet lite från helgen, väldigt trevligt och tror att det var välbehövligt. Glädjande är också att trots en mindre lyckad dag igår är vi ändå tre tjejer som tar världscup-poäng. Visar ändå på vilka framsteg vi gjort till denna säsong.

IMG_0432

Men nu ska jag sova lite,
Kramar Ingela