Så var VM slut för detta år, och vilken upplevelse det har varit! Har verkligen överträffat mina förväntningar och att trots en bristande åkform lyckas prestera som jag har gjort är jag väldigt glad över. Och känns skönt att se att mästerskapsåkaren i mig finns kvar och det bådar gott inför de kommande åren när jag har som mål att befinna mig betydligt högre upp i resultatlistan..

Jag avslutade VM med mitt livs första internationella Masstart som givetvis var riktigt häftigt. Att dessutom få göra det på ett VM i Holmenkollen med stämningen som rådde var helt magiskt. Och även om resultaten inte var något att skryta med då det blev alldeles för mycket bom så låg jag ändå med i täten under en del av loppet, och det tar jag med mig! Det gäller att våga chansa lite och gå med de bästa för att se vet nivån ligger och att ta ytterligare kliv i utvecklingen. Så jag är nöjd, det var en väldigt bra erfarenhet inför framtiden.

Resultatraden 22-29-32-32 vittnar om att jag tagit ett stort kliv inför denna säsong och ger mig ännu mer motivation inför nästa säsong. Jag tar också med mig det faktum att jag trots en seg inledning på säsongen faktiskt lyckades kvalificera mig till VM, att jag lyckades med min målsättning att skjuta fullt där och sedan dessutom slå personbästa! Fokus på de bra sakerna som vanligt.

Nu befinner jag mig i Ryssland och sibiriska Khanty-Mansiysk för den avslutande Världscupshelgen denna säsong. Ett sista ryck kvar nu alltså innan det bär hemåt mot Sverige och påskfirande med skoterkörning och familjemys. Det ska bli riktigt skönt faktiskt och jag känner att kroppen ska bli glad att komma hem. Har varit på resande fot sedan nyår och tävlat väldigt mycket så nu behöver jag lite lugn och ro innan SM.

Det var allt för nu, bjuder på en hel drös med bilder från mästerskapet.

Kramar Ingela

IMG_0469 IMG_0453 IMG_0472 IMG_0488 IMG_0486 IMG_0450 IMG_0456 IMG_0484