Så är det dags att inleda säsongens sista internationella tävlingar med en Sprint i sibirien. Det är 2,5km x3 som skall köras med ett ligg- respektive ståndskytte däremellan. Banan är relativt platt men med en backe på utgång och ingång till stadion får man verkligen kämpa för att orka hålla fart på det långa platta partiet där emellan. Starten går 14.15 svensk tid, alltså 18.15 lokal tid här och jag har startnummer 60 av 80 startande damer.

Jag hoppas att förra veckans tuffa schema och några lugna dagar efteråt har fått igång kroppen lite mera och att jag kan prestera en lite bättre åkning än under VM. Sen är det bara försöka att hålla i skyttet i de kraftiga vindarna som visat sig här i Khanty-Mansiysk så kan det bli bra.

Men nu väntar först en joggtur och lite aktiveringsövningar innan det sedan är dags att bege sig upp till inskjutningen. Håll tummarna för mig idag!

Kramar Ingela

IMG_0518 IMG_0520