Jag sitter just nu uppe i en stuga mitt ute i ingenstans med mina små, men inte längre så små kusiner. Det är en tradition för oss att samla släkten i mormors stuga varje år för att fira påsk. En tradition jag inte klagar på och i sedvanlig ordning har vi redan betat av en rad sällskapsspel.. Yatzy, UNO, tärning, sequence och kortspel är avklarat. Härnäst står nog Risk på tur skulle jag tro. Och än är det länge kvar av helgen!

Har haft några lugna dagar sedan hemkomsten från Ryssland, vilket var både skönt och välbehövligt. Vistelsen där är väll inte något som jag lägger på minnet för resten av livet. Men är ju alltid lite spännande att vara i Ryssland och kul att se Sibirien. Som tur är hade vi riktigt tur med vädret och förutom en storm sista dagen som ställde in masstarterna så var det faktiskt inte alldeles för kallt denna gång..  

Tävlingarna där var blandade, hade en väldigt bra känsla i kroppen och formen kändes vara i antågande. Men tyvärr var det tvärnit i kroppen på sprinten. Hade ingen energi alls och var rätt förvånad själv då kroppen kändes piggare än under VM. Men förklaringen var energibrist. Fick knappt i mig någon mat där de första dagarna, vilket jag får skylla mig själv då jag glömt ta med mig glutenfria produkter och tyvärr är lite för kräsen i vissa situationer. Låg mest i sängen efter det loppet och tryckte fruktyoghurt och Coca Cola för att få i mig energi. Och till jaktstarten var det en betydligt piggare kropp. Åkte upp mig mycket trots 2 bommade skott. Så det var skönt att få avsluta den internationella säsongen med ett bra lopp!  

Men nu är det alltså några dagar på hemmaplan innan jag laddar om för de avslutande SM tävlingarna i Sollefteå nästa helg!

Glad påsk på er!

Kramar Ingela