Som ni säkert vet så har landslagstrupperna idag publicerats på www.skidskytte.se och mitt namn finns återigen inte med bland de uttagna. Detta är precis som förra året ett beslut jag tagit själv. Detta för att fortsätta att utvecklas på ett så bra sätt som möjligt och att kanske redan till nästa år kunna vara uppe och nosa på någon topplacering i världscupen.

Självklart har det varit oerhört svårt att ta det beslutet och jag har funderat fram och tillbaka angående detta då min dröm och förhoppning fortfarande är att en gång tillhöra landslaget igen. Men just nu med förutsättningarna som råder så känner jag att jag vill fortsätta att satsa med teamet. Det är inget personligt mot de andra utan helt enkelt ett val utifrån den miljö och upplägg som jag tror kommer utveckla mig mest som skidskytt.

Ibland måste man göra dessa tuffa val, men nu när det är gjort känns det väldigt rätt. Jag litar väldigt mycket på det samarbete jag har tillsammans med teamet och framförallt vår tränare Pär Svärdfeldt. Ett samarbete som började under min överträning och som tagit mig tillbaka till tävlingsarenorna på ett sätt jag inte ens kunnat hoppas på. Det samarbetet och den miljö vi byggt upp kring teamet var jag helt enkelt inte redo att ge upp. Ni kan läsa mer om teamets framtid på vår hemsida www.teamskididrott.com och så kommer jag även lägga upp lite info här under morgondagen.

Nu är jag är verkligen motiverad på att dra igång en ny träningssäsong och att ta ytterligare steg mot världstoppen!

Kramar Ingela