Det har blivit endel inlägg här för mig trots att det är semester just nu.. Men det är ju så det funkar, när vi kommer hem igen så drar träningen igång och då vill jag att allt ska vara klart och att jag bara ska behöva fokusera på träning. Så då får det bli några pauser från solen för att uppdatera er om läget. 

Men som jag skrev igår så tänkte jag försöka att ge er lite information kring teamet som jag ingår i också och hur vår plan ser ut inför nästa säsong. Självklart kan ni läsa mer om det på vår hemsida också.

Under den gångna säsongen har vi bestått av mig, Daniel Gustavsson och Elisabeth Högberg. Till en början tillhörde även Victor Agestam teamet men som ni säkert vet valde han att lägga skidorna på hyllan under föregående säsong. Vi har tränat tillsammans i Östersund under ledning av Pär Svärdfeldt i två års tid nu och resultaten talar sitt tydliga språk.

Förra säsongen var riktigt lyckad för oss samtliga bortsett från att mina två teamkompisar hade ett tungt slut på säsongen. Men trots detta hade vi representanter på nästintill samtliga internationella tävlingar, dvs. Världscuper, IBU-cuper och VM. Tillsammans tog vi också 6st SM-medaljer varav 4 guld.

Nu har vi inför säsongen som kommer valt att utöka teamet med ytterligare åkare. Detta gör vi genom att ta in Frida Gustavsson på damsidan en mycket lovande ung tjej som närmast kommer från juniorlandslaget och som nästa säsong gör sin första som senior. Och på herrsidan har vi nytillskott i form av Christofer Eriksson som tillhört landslaget under flera år och deltog vid senaste OS i Sochi.

Det händer spännande saker minst sagt! Det känns jätteinspirerande tycker jag och första lägret väntar 16-26 maj på Mallorca med väldigt mycket grundträning i bergen där. Under det lägret kommer även Amanda Lightfoot och Anna Wikström att göra oss sällskap.

Det var allt för nu, hoppas det klarnat lite i hur mitt och teamets upplägg ser ut. Nu kör vi!

Kramar Ingela