Så var det äntligen ett nytt träningsår, känns så himla roligt för har nog aldrig varit så motiverad inför en träningssäsong som inför denna. Med fjolårets framsteg färskt i minnet så börjar jag nu jobbet mot att ta ytterligare kliv mot världseliten.

Upplägget kommer se väldigt likt ut som föregående år, men träningsmängden kommer stegras ytterligare och några nya tuffa intervallpass ska introduceras. Berättar mer om dem senare under sommaren när de börjar dra igång med mer intensiv träning. Men först väntar en period med mycket mängd!

Grunden ska börja byggas och det ska samlas en massa timmar. Väldigt bra förstås, även om jag själv har en större hatkärlek till de brutala intervallpassen där man verkligen får känna på att man lever. Som tur är avslutade jag viloperioden igår med ett intervallpass på löpbandet. Helt brutalt och hjärtat fick slå hårdare än på länge..

Det har varit väldigt skönt under semestern, att träna precis det jag haft lust till (vilket ofta resulterat i intervaller). Har blivit en del lugna löprundor också där vi utforskat omgivningen och en dag sprang vi 45 min uppför ett berg som var bland det brantaste jag sprungit tror jag, tanken var att kika på utsikten men tyvärr kostade det pengar fick vi reda på när vi kom upp. Och utan pengar som vi var så var det bara att vända ner igen.. Då var jag mindre glad!

Men jag längtar faktiskt hem lite nu, och idag är det som tur är dags att bege sig hemåt.. Har varit en helt fantastisk semester och vi har fått se så himla mycket fina platser, verkligen en välbehövlig viloperiod där jag laddat batterierna till max!

Vi hörs hemifrån ett förhoppningsvis lite varmare Sverige än det jag lämnade.

IMG_0792

Kramar Ingela