Två veckor av det nya träningsåret har nu avverkats och det börjar kännas väldigt bra i träningen. Har genomfört en massa grundträning med lite inslag av cykel  under den gångna veckan för att förbereda mig på vad som komma skall. För imorgon bär det nämligen av till varmare breddgrader då hela teamet åker till Mallis tillsammans för 10 dagars stenhård träning. Det ska bli jättekul men det är sjukt mycket träningstimmar som ska genomföras och på prognosen ser det ut att kunna bli svettigt.

Extra kul blir det att lära känna de nya team-medlemmarna bättre, även om dem inte är helt obekanta för oss så kommer vi förhoppningsvis lära känna varandra ännu mer framöver!

Annars så har jag också passat på att skjuta en hel del i veckan eftersom vi åker iväg imorgon, och jag tycker att jag har en stabil ställning och skjuter bra men saknar ännu de där sista samlingarna på precisionen. Men jag är övertygad om att det kommer! Övning ger färdighet som man säger..

Och som grädde på moset på en fin träningsvecka fick jag ett kort besök av mor och far i helgen då de kom ner och umgicks med mig lite. Riktigt mysigt och uppskattat besök!

IMG_1241

Vi hörs från Mallis,

Kramar Ingela