Det har verkligen varit magiska dagar nu på slutet. Vi landade på Mallis i måndags kväll för årets första läger tillsammans med teamet! Och det är helt galet bra vi har det. Alla är supertaggade och det är verkligen ett härligt go och bra stämning.

Vädret har hittills varit helt på vår sida och de stunderna med lite molnighet har gått att räkna på en hand och sällan varat mycket längre än en halvtimme. Temperaturen har dessutom för mig som har lite svårt med värmen varit helt perfekt för att träna! Tror nog faktiskt aldrig vi haft så bra väder någon gång i maj när vi varit här. 

Dessutom har vi haft stentuff träning dessa dagar, mer än någonsin och redan efter 4 dagar är vi tjejer uppe i 22h träning efter dagens 6h pass till Sa Calobra. Så imorgon har vi en välbehövlig vilodag som nog kommer spenderas på stranden och ladda upp inför fyra lika tuffa dagar igen sedan.. 

Något annat vi jobbat hårt med är att svetsa samman gänget. Så varje kväll har det nämligen varit fokus på en person som fått berätta om sitt liv och olika händelser och erfarenheter och de andra har fått vika in med frågor allteftersom. Lite Så mycket bättre stuk. Något som varit väldigt uppskattat och som jag tror är en bra sak för att skapa trivsel och samhörighet. Imorgon blir det dessutom go-cart turnering och middag ute vilket också blir supertrevligt.

Men nu ska jag snart förbereda mig för middag. 

Kramar Ingela