Nu börjar lägret att gå mot sitt slut här på Mallis. Endast en träningsdag på ca 5h återstår innan vi beger oss hem mot Sverige igen. Det har som jag nämnde tidigare varit ett riktigt bra och givande läger. Gränserna har tänjts och vi har verkligen fått testa hur mycket träning kroppen klarar av vissa dagar. 

Igår kördes första intervallpasset, 30 minuter uppför i ett svep stod på schemat. Det låter inte så jobbigt kanske, men när man först ska åka närmare 2h lugnt innan så börjar man bli lite trött redan innan man ska starta.. Jag tycker ändå att kroppen svarade bra på den lite hårdare träningen trots att det var första tuffa passet sedan den nya träningssäsongen började så det var skönt. Efter intervallen blev det lite längre avåkning än planerat så var ute totalt 3.15 på förmiddagen. Det kändes under eftermiddagspasset..

Totalt sett har det varit ett positivt läger för egen del då jag känt mig piggare än många tidigare år här på våren. Alltid kul att känna att man börjar på en bra nivå redan såhär tidigt in på träningssäsongen. Väldans roligt har vi haft det tillsammans också!


Kramar Ingela