Det blev en relativt kort förkylning men tillräckligt lång för att jag skulle klättra på väggarna.. Hade lite halsont de två första dagarna och varit lite täppt i näsan nån dag nu men annars har pulsen varit helt normal. Idag kände jag mig såpass bra att det var dags att dra igång träningen igen. Blev 1,5h på cykeln tillsammans med Frida för att komma igång igen. Pulsen var normal och jag var piggare än förväntat så jag hoppas att det inte tagit alltför hårt med förkylningen. Jag är redo att träna på ordentligt nu!

Som tur är fick jag besök av mina föräldrar under helgen som var och det var väldigt skönt. Så otroligt tacksam att jag står min familj så nära och att de alltid ställer upp för mig och stöttar. Vi har myst och ätit gott i helgen, dessutom blev det endel städning från min sida eftersom jag ville få bort alla baciller från förkylningen. Så fick en ren bil och lägenhet under dessa dagar i åtminstone..

Imorgon blir det förhoppningsvis dubbla pass igen om kroppen inte reagerar konstigt nu efter dagens pass bara. 

Kramar Ingela