Träningen rullar på riktigt bra dessa dagar och när Östersund dessutom bjuder upp till finväder som idag så ska man inte klaga.. Har fått en hel del timmar avklarade sedan sjukdomen och det känns som jag kommit igång ordentligt. Njuter av varje pass just nu och av känslan att ha en pigg kropp som samarbetar som jag vill nu.


Idag blev det en långtur på cykeln tillsammans med Victor och sedan tajmade vi in Bettan och Daniel och sällskapade med dem sista biten. Alltid roligt att träna när man är flera!


På eftermiddagen stod det sedan minigolf på schemat, och det blev ingen trevlig upplevelse för min del. Men solen sken ju åtminstone så fick lov att njuta av det.


Imorgon bär det av till Åre en sväng på förmiddagen för en långtur löpning i fjällen, det ser jag verkligen fram emot. Ska bli kul att få lite variation i träningsmiljö över en dag.

Men nu ska jag göra en väldigt tidig kväll, man märker att man tränar mycket när man går och lägger sig innan klockan 9…

Kramar Ingela